OM OSS

North Coast Snowboard har genom åren samlat på sig 100 årig erfarenhet av snowboard åkning. 

Vi alla brinner för sporten och vill nu göra den tillgänglig för flera.

STYRELSEN

Robert Ylivainio

ORDFÖRANDE

Robert är klubbens nuvarande ordförande. Kiruna bo som valde att bosätta sig vid kusten. När han inte fixar med gruvhissar i världens alla hörn tar han sig gärna tid för så mycket snowboard åkning som han kan. Trots att kustlinjen inte erbjuder lika mycket fallhöjd som hemma backarna verka han ha funnit sig till ro. Robert har också med lätthet föreningens största snowboard samling samling.

Oskar Vestermark

KASSÖR

Oskar har mantlat rollen som föreningens kassör. Kanske för hans enastående ekonomiska kunskaper eller för att få möjligheten att köpa in balla prylar till föreningen. På tal om prylar är han också den enda i styrelsen som har investerat i ett konstsnö system för gårdsparken. Snowboard åkning har alltid legat varmt om hjärtat och nu vill han vara med och sprida sporten längs kusten. 

David Lindström

LEDAMOT

David är och har alltid varit föreningens vassaste fotograf och står bakom merparten av de stiliga bilderna ni ser i vårat flöde. Född vid kusten och bosatt vid Kågeälvens nedre del, är det inte fisket som får överhanden så spenderas gärna fritiden sidledes nedför någon snöklädd brant. David var också den som anammade snöskate innan någon av oss han med.

Emma Eriksson

LEDAMOT

Emma är kanske föreningens deltagare med mest dagar på brädan. Hur som en av dom damerna vi kusten som har varit med om det mesta på en snowboard. Också den styrelse medlem som valt att flytta närmast en utförs anläggning och som dessutom har den bästa fallhöjden på sin bakgårdspark.   

BLI MEDLEM NU –

MEDLEMARNA

North Coast Snowboard jobbar för att skapa en härlig gemenskap för alla sina medlemmar. Vi ser gärna att barn och ungdomar deltar men vi har inga åldersgränser alla är välkomna.

FÖRENINGSINFO

NORTH COAST SNOWBOARD

Bildad

2018

Föreningsnummer

53557

Organisationsnummer

802519-0268

Bankgiro

206-8484

Swish

123 534 58 14

e-post

info@northcoastsnowboard.se

Post adress

Frostkåge 157, 934 92 Kåge